Globus Runner Pro 4-kanal NMES/TENS stimulator, 254 prog.

Globus Runner Pro

4-kanal NMES/TENS stimulator, 254 prog.

Varenr: G4229
7 351,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

lobus Runner Pro er et ypperlig verktøy for den moderne løperen som ønsker å forbedre egne prestasjoner. Stimulatoren har programmer som gjør at man kan tilpasse og programmere treningene i henhold til personlige behov.


Globus Runner Pro har 254 programmer som er egnet både for mosjonister og profesjonelle, og programmene er delt inn i fire makro-områder: fysisk trening, forebygging av skader, skadebehandling og rehabilitering.

Tekniske egenskaper:

Kanaler: 4

Impulsamplitude: 40-450 µs

Frekvens: 0,3-150 Hz

Strømforsyning: Oppladbart batteri

 

Hva er TENS og NMES?

TENS- og NMES-behandling retter seg mot ulike nervegrupper i kroppen. TENS behandler sensoriske nerver som er ansvarlige for å sende smertesignaler til hjernen. NMES retter seg mot selve muskelen, spesifikt gjennom de motoriske nervene. Dette gjør at NMES apparatene skaper muskelkontraksjoner for å aktivere flere muskelfibre når du trener, varmer opp eller restituerer. Sensoriske og motoriske nerver sender signaler på forskjellige frekvenser, og derfor påvirker TENS OG NMES kroppen på forskjellige måter.

TENS – Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation

TENS er bruk av et elektrisk apparat for å stimulere nerver med et terapeutisk formål. TENS stimulerer sensoriske nerver og demper smertesignalene som sendes til hjernen. Med andre ord så "lurer" TENS hjernen til å ignorere smertesignalene i en kort periode ved å gi en smertefri stimulering til det aktuelle området. 

 

NMES – NeuroMuscular Electrical Stimulation

NMES bruker elektrisk stimulering for å skape bevegelse i muskelfiber. Stimulansen er designet for å etterligne signalene hjernen sender til musklene når man trener. Vi har både raske og langsomme muskelfibre som kontraherer (trekker seg sammen) på forskjellige frekvenser. Apparatene er forhåndsprogramert med en rekke ulike programmer som fokuserer på forskjellige muskeltyper og arbeids- og hviletid. Kjører du et intensivt program aktiveres flere muskler. 


 

Dokumenter
40786
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.