Hvorfor er det nødvendig å bruke forskjellige pulsfrekvenser? 

Det er velkjent at forskjellige pulsfrekvenser fremkaller forskjellige fysiologiske responser. Under laserterapi er det dermed fordelaktig å levere en rekke ulike pulsfrekvenser. K-Laser har tatt all kjent kunnskap om vevsstrukturer i alle deler av anatomien og bygget sine behandlingsprotokoller for å målrette akkurat den riktige mengden energi til bein, muskler, sener og fettvev. K-Lasers protokoller bruker det største utvalget av laserparametere med flere ulike faser innenfor hver protokoll, noe som gjør det mulig å behandle fra lav Hz til høy Hz i en og samme behandling. Behandlingen med 4 varierende bølgelengder, CW og frekvenser fra 1Hz til 20.000 Hz, har best sjanse til å stimulere alle kroppens celler til å helbrede seg selv mer effektivt.

K-Laser Dynamic Therapy

K-Laser Dynamic Therapy, en eksklusiv teknologi utviklet av K-Laser, bruker flere pulsfrekvenser for å produsere en kombinasjon av smertelindring, betennelsesdemping, biostimulering og antimikrobiell effekt, og akselererer dermed regenereringen av vev og øker cellulær energi. 

Hvordan kan Intense Super Pulse (ISP) øke effekten av laserterapi? 

Lasere som opererer i superpulsmodus leverer pulser med høy toppeffekt i en svært kort periode. K-Lasers Intense Super Pulse-modus (ISP), leverer mer laserenergi til dypere vev med demping av overfladisk varmeutvikling. 

Sortèr på:
K-Laser Vogn
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.