Ropes - Trinn 1 25.-26. november Ropes - Trinn 1 25.-26. november Ropes - Trinn 1 25.-26. november Ropes - Trinn 1 25.-26. november

Ropes - Trinn 1

25.-26. november

Varenr: 119965
2 490,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

 

Ropes Trinn 1 - individuell øvelsesbehandling og hjemmetrening      

Tidspunkt: Fredag 35. november kl. 16.00-21.00 og lørdag 26. november kl. 09.00-16.00.

Sted: AlfaCares lokaler i Østensjøveien 34, 0667 Oslo.

Introduksjonspris: Kr. 2490,-. (normal pris kr. 3800,-) Prisen inkluderer kursmateriell og lunsj lørdag.

Ropes har siden 2006 utviklet produkter og treningskonsepter innen trening og rehabilitering. Filosofien er at utstyret skal være enkelt og at alle skal kunne bruke denne type trening enten de er utrente personer eller profesjonelle idrettsutøvere. Din egen kroppsvekt, kombinert med Bungee-strikker, slynger og sklimatter skaper en morsom, inspirerende og effektiv trening enten du trener individuelt eller sammen med andre parvis, i gruppetrening eller sirkeltrening.

Produktene består av Bungee-strikker, slynger, rullebrett og sklimatter. I tillegg har Ropes også utviklet gruppetreningskonsepter som Bungee-Training, Step, Slynge & SlidePads og Ropes Circle.

Ropes og AlfaCare introduserer nå kurset «Ropes - Individuell øvelsesbehandling og hjemmetrening».

Om kurset

Kurset vil gi deltakerne innblikk i effektive øvelser med et utvalg av treningsutstyr, som kan brukes både i behandling og trening. Videre vil det gjennomgås hvordan øvelsene kan tilpasses med enkle hjelpemidler for å lage effektive hjemmetreningsprogram. 

Det vektlegges at deltakerne skal prøve ut øvelsene på egen kropp og instruere andre. I fysioterapi skal ikke en øvelse gjøres for øvelsens skyld, slik at øvelsesutvalg og utførelse vil relateres til typiske funn i en undersøkelse, inkludert hvordan øvelsene tilpasses pasientens funksjonsnivå.

Til sist vil kurset ta for seg grunnleggende bruk av slynge i behandling, hvor fokus vil være mobilisering, avspenning og tredjehåndsprinsipp. Her vil man erfare hvordan slynge kan forenkle det å få pasienten inn i en komfortabel utgangsposisjon, avlaste terapeuten og frigjøre hendene til å utføre ulike behandlingsteknikker.

Kursinnhold

  • Grunnleggende filosofi knyttet til øvelser som en avgjørende del av behandlingen
  • Screening av pasienter for å velge riktige øvelser
  • Gjennomgang av basisøvelser og progresjoner for hele kroppen ved bruk av strikk, slide pads, roller boards og slynge
  • Mobilisering, avspenning og tredjehåndsprinsipp med bruk av slynge

Kursleder

Øyvind Pedersen

Øyvind Pedersen

Fysioterapeut og medeier ved Skreia Fysioterapi.

Kombinert med dette har han også et lite engasjement som faglærer i helsefag ved Fagskolen Innlandet. Øyvind har omfattende erfaring innen behandling og rehabilitering av idrettsskader, muskelskjelettlidelser og nevrologiske sykdommer.

Fra 2003 til 2018 jobbet Øyvind for Redcord, hvor han blant annet var ansvarlig for utdanningen og sertifiseringen av kursinstruktører verden over. Som kursinstruktør har Øyvind holdt mer enn 250 kurs og forelest på mange medisinske konferanser i Europa, Asia og USA.

 

Dokumenter
117233
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.