Ropes Pro Line Sling Ropes Pro Line Sling Ropes Pro Line Sling Ropes Pro Line Sling Ropes Pro Line Sling

Ropes Pro Line Sling

Varenr: RO-009
3 299,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse
Ropes Pro Line Sling er en slynge tilpasset Ropes Workstation, men kan også fint brukes uten. Kontrollmekanismen er veldig enkel å bruke, noe som gjør det lite krevende å justere lengden på slyngen for ulike øvelser. Mekanismen er utformet slik at justering av vognene kan skje med vekt i slyngen, noe som gjør den godt egnet for terapeuter. Ved kontrollmekanismen er det en krok for å henge opp overflødig mens du bruker utstyret. Dette forhindrer at ekstra tau faller ned og er i veien for arbeidet ditt. Tilleggsutstyr som Ropes Wide Sling og Ropes Bungee er enkle å koble til utstyret med kroker/karabinkroker.

Hvis du som utøver eller mosjonist ønsker en permanent slynge i hjemmet, er dette produktet for deg. Fordelene med Ropes Pro Line Sling, sammenlignet med Ropes Black Line Sling, er blant annet mekanismen for justering av lengde på tauet. Ropes Pro Line Sling kan høydejusteres i større grad og justeringer generelt gjøres på en raskere måte. Produktet kan kombineres med alle Ropes tilleggsprodukter.

Produktet består av to Pro Line tau, to justeringsklosser, to polstrede håndtak og to karabinkroker for enkel feste i Workstation eller i øyeskruer.

Skruer/festemidler medfølger ikke.

Trykk her for video av en rekke øvelser
 
Dokumenter
76314
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.