Om Ropes

Ropes er et norskeid selskap (AlfaCare AS), som ble opprettet i 2006. Idegrunnlaget for Ropes er å lage enkle og gode trenings- og rehabiliteringsprodukter for å fremme helse, samt undervisning/kursing i bruk av utstyr og konsept.

 

Produktene skal dekke terapeutens og trenerens behov for gradert opptrening, med hovedmål om å fremme helse og mestring av daglige aktiviteter og gjøremål gjennom aktiv og lystbetont rehabilitering.

Ropes

Ropes er et treningskonsept som består av slyngetrening i kombinasjon med andre treningselementer. Sammen gir alle elementene oss muligheten til å tilpasse, justere, monitorere og variere øvelsene der pasienten er.

 

Filosofien er at utstyret skal være enkelt og anvendelig, og at alle skal kunne bruke denne type trening, enten det er utrente personer eller profesjonelle idrettsutøvere. Din egen kroppsvekt, kombinert med Bungee-strikker, slynger og sklimatter skaper en morsom, inspirerende og effektiv trening enten du trener individuelt eller sammen med andre parvis, i gruppetrening eller sirkeltrening.

 

Ropes består av et bredt spekter med ulike produkter for alle behov.

Ropes Workstation

Vår nye og innovative takmonterte arbeidsstasjon gir deg optimal arealutnyttelse og muligheten til å gjennomføre hele behandlingen eller treningsøkten, med eller uten behandlingsbenk, på samme sted. I kombinasjon med for eksempel slide pads og roller board kan du trene et bredt spekter av øvelser, enkelt tilpasset til den enkeltes forutsetninger. 

Fordeler med Ropes Workstation

  • Stor bevegelsesfrihet
  • Ergonomisk og innovativt design
  • Kan brukes med benk og/eller med øvelser på gulvet
  • Enkle justeringskomponenter i både oppheng og slynge
  • Svært holdbart materiale
  • Utviklet, delvis produsert og satt sammen i Norge
Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.