Grunnkurs i trykkbølgebehandling 22. september 2023 Grunnkurs i trykkbølgebehandling 22. september 2023 Grunnkurs i trykkbølgebehandling 22. september 2023

Grunnkurs i trykkbølgebehandling

22. september 2023

Varenr: 120316
1 900,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Tid: Fredag 22. september 2023, kl. 12:00-19:00
Sted: Østensjøveien 34, 0667 Oslo
Pris: Kr. 1900,- | 30% student- og turnusrabatt. Skriv kommentar i kassen, så korrigeres beløpet før det faktureres eller trekkes fra kortet ditt.
For hvem: Behandlere med god patoanatomisk forståelse
Kursholder: Per Nymann Andersen, kiropraktor
Inkludert: Måltid på ettermiddagen, snacks, kompendium og kursbevis

Forbehold om nok påmeldte til gjennomføring. Kostnader til reise/opphold refunderes ikke av AlfaCare ved utsettelse. Spør oss gjerne om status når du melder deg på.

Kursbeskrivelse:

Dette er et grunnkurs med stor bredde, men er lagt opp slik at selv den erfarne trykkbølgebrukeren får med seg mye god, praktisk kunnskap til å benytte i sin kliniske hverdag.

Kurset gir deg som deltaker en grundig trykkbølgeintroduksjon med fokus på historisk innblikk, kunnskap om virkningsmekanismer og informasjon om den siste forskningen på området. Kurset omfatter de vanligste indikasjonene for trykkbølgebehandling som for eksempel plantar fasciopati, achillestendinopati, lateral epicondylalgia, skuldertendinopatier, med flere. Kontraindikasjoner vil selvfølgelig også bli dekket. Målet med kurset er at deltakeren skal gjøre gode vurderinger og føle seg trygg ved bruk av trykkbølge, samt å kunne gi en så sikker og effektiv behandling som mulig. Kurset legger stor vekt på praktisk trening og gjennomgang av erfaringsbaserte metoder for best mulig resultat.
 
Dette kurset vil i hovedsak omfatte radial trykkbølgebehandling, men vi vil også snakke om fokusert sjokkbølge og forskjellene på de to ulike metodene. 

Vi tilbyr gratis plass på dette kurset ved kjøp av EMS trykkbølgeapparat. Kjøper du et apparat innen 30 dager etter kurset får du refundert kursavgiften.

Kursholder – Per Nymann Andersen, kiropraktor

Per Nymann Andersen er dansk og jobber til daglig på Kiropraktorklinikken Finnsnes, hvor han også er daglig leder. Han har jobbet som kiropraktor siden 1994 og har bla. bred erfaring fra toppidrett gjennom ulike landslag og klubber. Han har lang fartstid som foreleser og har holdt internasjonale kurs for EMS siden år 2000. Han har et stort engasjement for faget og er en av de behandlerne i verden med mest erfaring og kunnskap når det gjelder behandling med trykkbølge.


 

Dokumenter
120304
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.