Abilica Premium FC BT Ellipsemaskin

Abilica Premium FC BT

Ellipsemaskin

Varenr: 373611
18 999,-
-+
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Passer til deg som har klare mål med treningen og høye krav til komfort. Justerbar motbakke i pedalene. Stor og stødig ellipsemaskin med elektromagnetisk motstand (EMS) og steglengde på hele 51 cm. Flatt tråkk og kraftig motstand gjør at Abilica Premium FC BT byr på utfordringer for selv den sprekeste utøver. Forsterket konstruksjon for å tåle flere timers daglig bruk. Justerbare skinner gjør at du kan stille pedalene i fem ulike nivåer med gradvis økende motbakke. Perfekt for variert trening av ulike muskelgrupper. Computer med innebygget bluetooth for tilkobling av iPad/iPhone og Android nettbrett.

Med gratis-appen iConsole+ Training og Kinomap kan du blant annet lage deg en rute i Google Maps hvor du vil i verden, og se bilder fra gatenivå i Google StreetView mens du trener. Motstanden vil automatisk justere seg etter terrenget for mest mulig realistisk opplevelse. Med gratis-appen ZWIFT har du muligheten til å få kjørt fysiske treningsprogram som gjør at du får trent og konkurrert i en virtuell verden mot deg selv og andre.

Egnet for personer med kroppsvekt opptil 200 kg. Kraftige transporthjul i PVC gjør at produktet kan flyttes enkelt og skånsomt.

Alternativer
Dokumenter
102748
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.