9613 9613 9613 9613 9613

Follo Diem 3-Delt Benk

Varenr: 136-012902
9 069,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse
Det er to benker i Follo Diem-serien; Diem 3-Delt Benk og Follo Diem Justerbar Benk. Videre er det utviklet supplerende utstyr som rotasjonstrener, fotøplle, krakk og armbord som kan benyttes i kombinasjon med MTT benkene og trekkapparatene.

Follo Diem 3-Delt Benk kan benyttes til å mobilisere midtre thorakal. Mobiliseringen skjer mot kanten av ryggstøtten (ekstensjon/fleksjon). Benken kan også brukes til dosering av øvelser for rygg, skulder og nakke. Den brukes ofte i kombinasjon med trekkapparatene. Benken er også anvendelig til frie øvelser med manualer eller vektstang for styrking av rygg-, skuldre- og nakkemuskulatur. I sortimentet finnes også ekstra hodepute for å forlenge ryggputen.

Som tilleggsutstyr kan skulderrotasjonstrener monteres på benken for spesifikk trening av skulder. Rotasjonsøvelser er ifølge MTT-teorien den primære øvelse i forbindelse med skulderlidelser som instabilitet, hypomobilitet eller inflammasjon. Apparatet benyttes sammen med trekkapparater. Det er også mulig å bestille fotpølle til tredeltbenk som supplerende utstyr.

MTT benkene har stålunderstell med grå pulverlakk som standard og er enkel å rengjøre. Putene er trukket med sort skai. Produktene er CE-godkjente og i sin helhet produsert i Norge.
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.