Ropes Bungee Duo Trainer Light

Varenr: RO-003
1 240,-
Motstandsnivå
Light
Light
Medium
Medium
Hard
Hard
-+
BeskrivelseTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Bungee Training er et enkelt, funksjonelt og morsomt treningskonsept.

Bungee Trainer Duo-strikken muliggjør ett intervallkonsept for parvis trening. Med Bungee Duo får dere en komplett treningsøkt som utfordrer utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke der hele kroppen og hodet blir involvert!

Bungee Training kan brukes i gruppetrening, lagidrett, innen personlig trening eller innen terapi. Din partner, instruktør eller trener motiverer deg til å holde oppe intensitet, frekvens og trøkket i treningen, mens du beholder kontroll og jobber med en god teknikk og kvalitet i øvelsene. Bungee Training er blitt kjent blant mange skoler og treningssentre som en morsom og veldig motiverende treningsform i klasser. Bungee Training kan man også utføre individuelt ved for eksempel å feste strikken i en dør, en krok, en stolpe, et tre eller liknende. En stor fordel er at du kan trene hvor som helst: inne, ute, på ferie, i gymsalen og på kontoret. På toppen av det hele kan du invitere en venn til å gjøre en trening sammen med deg!

Bungee Trainer kommer med tre nivåer av motstand: Light har mindre motstand og egner seg for barn, eldre og de som ønsker lettere motstand. Medium har stor motstand og egner seg best for voksne. I tillegg finnes det en Bungee Hard som er for profesjonelle idrettsutøvere og andre som er i svært god form med enda tøffere motstand.

Bungee Duo Hard er velegnet for toppidrettsutøvere og godt trente mennesker. Den er blant annet i bruk ved Olympiatoppen. Bungee Duo Hard passer best for parvis trening av styrke, balanse, spenst og kondisjon - og den kan også brukes for individuell trening. Dersom planen er å utføre mye løpsøvelser anbefaler vi å benytte Bungee Duo Trainer Medium i stedet for Bungee Hard da Hard har betydelig tøffere motstand.

Strikken leveres med Doorbag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest strikken i Doorbag, med en karabinkrok, legg den over dørbladet (på hengselsiden), lukk igjen døren og start treningen! Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare eller ta med strikken på reise, kontoret, treningssenteret osv.

Produktet består av en Bungee-strikk (220 cm) med to håndtak, magebelte og Doorbag for enkelt oppheng og oppbevaring.

Anbefalt belastning:
Ropes Bungee Duo Trainer er et strikkprodukt og ikke et tau. Den skal derfor ikke brukes med full kroppsvekt eller som festeanordning. Strikken skal ikke strekkes ut mer enn én gang strikkens lengde.

Tilbehør
Alternativer
Dokumenter
76332
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.