2053 2053 2053

Thumper Massasjeapparat Equine

Varenr: 702400
6 395,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse
Mer enn 200.000 fagfolk bruker de patenterte og originale perkusjonsapparatene til dyp muskelmassasje.

Hestetrenere har oppdaget det leger, kiropraktere og profesjonelle sportsfolk har visst i årevis: at Thumper® virker!

Thumper ble utformet av en kiropraktor for å bruke på pasientene sine, og den har vist seg å være like effektiv på hester.

Thumper har vært brukt med bemerkelsesverdig suksess på veddeløpshester, jakt/sprangridningshester, westernhester og dressurhester - alle typer konkurranse- og arbeidshester.

Selv om hesten din ikke driver idrett, er Thumper flott for hester som ikke får nok mosjon eller for dem som bare trenger å bli dullet litt med. Den har også vist seg å være svært vellykket når det gjelder å hjelpe fødende hopper.

Thumper er ideell for hester som driver med trening eller konkurranse, som kommer seg etter skader, og hester som er nervøse eller "sure". Thumper lindrer muskelverk og får vanskelige hester til å slappe av og få mer positiv innstilling.

Hesten din kommer til å like å bli massert, og både du og hesten din vil dra nytte av resultatene.

Områdene vi viser nedenfor, er de første som brytes ned hos en hest når den driver med anstrengende aktiviteter, og er årsak til de fleste tilfellene av halting. De fleste skadene hos hester forårsakes av gjentatt stress og overbruk. En fysisk sprek hest har veldig sterke, stramme muskler som er ment å produsere ekstrem motstand. Dersom disse musklene holdes avslappet og i stand til å arbeide fritt, vil hesten din kunne yte maksimalt. Et daglig vedlikeholdsprogram som inkluderer Thumpermassasje, vil bidra til å forebygge muskelskader, slik at hesten din når sitt fulle potensial.

Hvorfor massasje er bra for hesten din:
  • Massasje øker blodtilførselen og ernæring til musklene og bidrar dermed til å hindre opphoping av skadelige "utmattelsesprodukter" som forårsakes av anstrengende trening eller skade.
  • Massasje påskynder helbredelsesprosessen, helbredelsestiden halveres dramatisk.
  • Massasje utvider blodkar, og forbedrer dermed blodomløpet og minker opphopning i hele kroppen.
  • Massasje forbedrer blodomløpet og næringstilførsel til leddene og påskynder utskillelsen av skadelige avsetninger. Den hjelper med å minske betennelse og hevelser i ledd og gir dermed smertelindring.
  • Massasje forbedrer muskeltonen.
  • Massasje kan delvis kompensere for mangel på trening og muskelkontraksjon hos hester som er nødt til å holde seg inaktive på grunn av skade, sykdom eller alder.
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.