64129 64129 64129 64129

Med4 Elite by Game Ready

Varenr: 650500
-+
BeskrivelseTilbehørDokumenter
Beskrivelse

Med4 Elite Multi-Modality Therapy Unit

Game Ready ® introduserer et gjennombrudd; et multifunksjons, dobbelbruker restitusjonssystem! Den nye Med4 Elite™ med touchscreen kontrollpanel integrerer kuldebehandling uten is, kontrollert varme, raske kontraster og aktiv kompresjonsbehandling som aldri før. Nå har fysioterapeuter, fysiske trenere og andre brukere et omfattende, fleksibelt og klinisk bevist behandlingsalternativ for skader, behandling etter operasjoner og for ulike stadier i rehabilitering og opptrening. Alt for å hjelpe brukeren tilbake til toppnivå så raskt som mulig. Dette er restitusjon og rehabilitering på et nytt nivå!  
 

Fire terapeutiske funksjoner, et revolusjonerende system

Med4 Elite Multi-Modality Therapy Unit kan forbedre utfall effektivt og trygt med den mest innovative og avanserte restitusjonsteknologien på markedet, samtidig som den effektiviserer terapeutens arbeidshverdag med muligheten for å behandle en eller to pasienter med forskjellige skader – alt med målrettet effektivitet.
Systemet integrerer kryoterapi, varmebehandling, hurtige kontraster (RCT) og intermitterende pneumatisk kompresjonsbehandling i en maskin. Touchscreen kontrollpanel gjør det enkelt å kontrollere maskinen, som har fire låsbare hjul for optimal plassering.
 

Klinisk beviste resultater

Med Med4 Elite therapy unit kan varierte behandlingsfunksjoner brukes individuelt eller i kombinasjon for å reduser smerte uten medisinering, kontrollere ødem eller hevelser, øke arteriell blodstrøm, forbedre bevegelighet og akselerere kroppens naturlige helbredende mekanismer. Bruk den terapeutiske kraften fra kryoterapi, varmebehandling, hurtige kontraster (RCT)  og intermitterende pneumatisk kompresjonsbehandling!
Med4 Elite representerer den mest innovative og omfattende teknologien innen rehabilitering så langt.
- Donald A. Chu, PHD, PT, Athercare Fitness & Rehabilitation
 

Helt ny behandlingskapasitet

For pasienter, idrettsutøvere og profesjonelle terapeuter tilbyr den revolusjonerende Med4 Elite Multi-Modality Therapy Unit et vidt spekter av beviste, fleksible, brukervennlige og kompakte behandlingsalternativer.
 

Kulde (ned til 3OC)

Skaper en dypt penetrerende, langvarig kulde som fremmer vasokonstriksjon og reduserer blodstrøm, reduserer betennelse og ødem (hevelser), reduserer muskelkramper, reduserer metabolsk etterspørsel og lindrer smerte på en trygg måte uten behov for medikamenter i etterkant av skade eller operasjon. Brukes umiddelbart etter akutt skade og operasjon, og etter ønske/behov i videre behandling.
 

Kontrollert varme

Genererer egen, kontrollert varme for å fremme vasodilasjon og øke sirkulasjon til det skadede området, støtte til lymfesystem og stimulerer kroppens naturlige helbredende mekanismer samtidig som den lindrer smerte og stivhet. Varmeterapi er brukt i etterkant av den umiddelbare hevelsen som oppstår ved skade eller operasjon.
 

Hurtige kontraster (RCT)

Hurtige kontraster mellom kulde og varme veksler mellom å åpne og lukke det vaskulære system for å øke blodstrømmen i et skadet område uten å skape ytterlige hevelser/blodoppsamling. Hurtige kontraster (RCT)  hjelper også med å senke nervesensitivitet for å redusere smerte. Med4 Elite er kapabel til en enestående( <1 minutts overgangsrate )– for effektiv og kompakt RCT behandling uavhengig av tyngdekraft og uten rotete rør og slanger.
 

 

Aktiv kompresjon (4 nivåer, 5-75 MM HG)
Game Readys patenterte teknologi gir et justerbart intermitterende pneumatisk kompresjon (IPC). IPC etterligner naturlige muskelkontraksjoner for å pumpe ødem (hevelse) bort fra skadeområdet, øke blodomløp og hjelper wrappene til optimal overflatekontakt med kroppen. Dette gir en mer effektiv kulde/varme/kontrast behandling som akselererer helbredelsesprosessen. IPC har vist seg å være mest effektivt i kombinasjon med kryoterapi .
 

Intuitivt touchscreen kontrollpanel

Det revolusjonelle med Med4 Elite er de omfattende og fleksible behanlingsmulighetene for to pasienter samtidig. Takket være det intuitive touchscreen kontrollpanelet kan brukere av Med4 Elite enkelt alternere og kombinere blant fire alternative terapeutiske funksjonaliteter, samtidig som man kontrollerer, justerer og overvåker behandlingstid, temperatur og kompresjonsinnstillinger med enkle trykk på skjermen.
 

 

Game Ready Wraps for bedre passform, dekning og resultater
Med4 Elite systemet er kompatibelt med majoriteten av Game Readys eksisterente serie av ATX® Wraps (Active Temperature Exchange). Med NASA-patentert teknologi sikrer Game Ready Wraps  optimal overflatekontakt for å optimalisere kulde-, varme- og kontrastbehandling på majoriteten av kroppsdeler, og er anatomisk utviklet for best mulig passform og komfort. Alt dette forbedrer resultatet av restitusjonsprosessen.
 

Teknisk info:

Mål: 66x109x84 cm
Vekt: 78 kg
Tilkoblinger: 2 stk
Hjul: 4 låsbare.
 
 

 

 

 

Tilbehør
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.